Deze website is gebouwd

door Sales Architects

Het team van Huur een Dj kwam met een een leuk verzoek. Een snelle en uitstekend vindbare website met een uitnodigend design om de DJ’s en de organisatie van evenementen van Huur een DJ.nl  te promoten. Bij Sales Architects zijn we dan ook met plezier aan de slag gegaan. Als webdesign en web-optimalisatie specialisten vinden we dit een prachtige uitdaging.

Het resultaat? Om te beginnen, deze website is beveiligd met een SSLcertificaat en voldoet aan de hoogste standaard op het gebied van privacy en het beveiligen van gegevens.

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van onze website) en uw internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen. Op die manier kunnen met name privacygevoelige gegevens, login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

U zult uw offerteaanvraag wanneer u een DJ wilt huren dus over een beveiligde verbinding versturen.

Sales Architects logoDeze website heeft een SSL certificaat. Dat betekent dat de verbinding tussen u en ons wordt gecodeerd en beschermd.  Om zeker te zijn, adviseren wij u, om altijd voordat u ook maar enige persoonlijke informatie verschaft, altijd te controleren of de url in de adresbalk van de browser begint met https:// in plaats van het onveilige http://. De toegevoegde ‘s’ staat voor security.

Uiteraard is er een offerte systeem gebouwd en zijn de vele afbeeldingen van evenementen geoptimaliseerd zodat de website snel blijft, ook op mobiel. Om de site zo snel mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van het Amazon netwerk.

Verder is er een verbinding met Gigstarter ingebouwd omdat de DJ’s ook via die site te boeken zijn. Achter de schermen bevindt zich een uitgebreid boekingssysteem.

Het resultaat is geen eindresultaat. We blijven bouwen, verbinden en verbeteren, maar we waarderen de leuke samenwerking. We hopen dat u met plezier gebruik zult maken van de website.

Bent u ook op zoek naar een bevlogen webdesign buro? Wilt u ook een zeer goed beveiligde en snelle website die heel hoog scoort in Google. Kijk dan op de website van Sales Architects en kom eens koffie drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu