DJ huren in Loosdrecht ?

Wij maken er een feestje van

De DJ in Loosdrecht die bij je past

Ben je op zoek naar een goede allround dj in Loosdrecht die zorgt dat je feest onvergetelijk wordt. Een DJ met een mooie lichtshow, heerlijke en passende muziek en goed geluid? Dan ben je bij Huur je DJ precies aan het juiste adres. Van verjaardagsfeesten tot bruiloften maar ook themafeesten en bedrijfsevenementen in Loosdrecht kun je ons boeken. Onze Gooise DJ’s zijn ervaren professionals en al jaren verzorgen wij onvergetelijke bruiloften, feesten en mooie shows.

Onze DJ’s krijgen prima recensies

We zijn trots op de goede recensies van onze feestgangers en bruidsparen. Onze event-specialisten bereiden uw feest, bruiloft of jubileum in Loosdrecht tot in de puntjes voor. Een voorgesprek en een wensenlijst horen daar natuurlijk bij. Zo laten we helemaal niets aan het toeval over. Het is onderdeel van de gedegen voorbereiding van ieder feest.

De locatie

Uiteraard regelen we alles met de locatie waar het feest zal plaatsvinden en nemen we je al het werk uit handen. Wij verzorgen een complete show met geluidsapparatuur en een prachtige lichtshow voor kleinere en grote evenementen.

Bekend in Loosdrecht

Als Gooise DJ’s zijn we bekend in Loosdrecht en met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. We draaien bijvoorbeeld regelmatig in Finley, het witte huis. We zorgen voor een DJ die past bij het publiek en de sfeer goed aanvoelt en precies weet welke plaatjes er gedraaid moeten worden om het dak eraf te laten gaan. Een volle dansvloer, dat is wat u wilt.

Wil je een DJ huren in Loosdrecht ? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze DJ’s draaien niet alleen in Loosdrecht en in ‘t Gooi maar ook veel in Amsterdam, Bilthoven, Scheveningen, Wassenaar en Utrecht, maar eigenlijk zijn we in heel Nederland beschikbaar.

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte
bruiloft-dj
same-sex-bruiloft-dj
dj-boeken-in-loosdrecht

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Ervaren DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu