DJ huren in ‘t Gooi?

Wij maken er een feestje van

Vind de DJ in ‘t Gooi die bij u past

Bent u op zoek naar een goede allround dj in ‘t Gooi die zorgt dat uw feest onvergetelijk wordt. Een DJ met een mooie lichtshow, heerlijke en passende muziek en goed geluid? Dan bent u bij Huur je DJ  aan het juiste adres.

Van verjaardagsfeesten tot bruiloften maar ook themafeesten en bedrijfsevenementen kunt u ons boeken. Onze DJ’s zijn ervaren professionals en al jaren zorgen wij voor onvergetelijke feesten en mooie shows. We zijn trots op de goede recensies.

Onze eventspecialisten bereiden uw feest, bruiloft of jubileum tot in de puntjes voor. Een voorgesprek hoort daar natuurlijk bij. Verder regelen we alles met de locatie waar uw feest zal plaatsvinden en nemen u al het werk uit handen. Wij verzorgen een complete show met geluidsapparatuur en een prachtige lichtshow voor kleinere en grote evenementen.

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. We zorgen voor een DJ die past bij het publiek en de sfeer goed aanvoelt en precies weet welke plaatjes er gedraaid moeten worden om het dak eraf te laten gaan. Een volle dansvloer, dat is wat u wilt.

Wilt u een DJ huren in ‘t Gooi? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze DJ’s draaien niet alleen in ‘t Gooi maar ook veel in Amsterdam, Almere, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Nijmegen maar zijn verder ook in heel Nederland beschikbaar.

Een Goois feestje vieren? Zo doe je dat

Een spetterend feest, goed voorbereid. zonder zorgen. Zo doen we dat bij Huur je DJ.  De goede DJ boeken voor jullie feest is best een opgave.

Onze persoonlijke service, vóór en ná het feest staat als een huis. We bereiden ieder feest uitstekend voor en zorgen er voor je onbezorgd van het feest kunt genieten.

bruiloft-dj
same-sex-bruiloft-dj

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Ervaren DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu