DJ huren in Blaricum?  Wij zijn een Goois bedrijf met Top DJ’s

Snel geregeld
DJ shows met licht en geluid
 Allround DJ’s voor alle muziekstijlen
 Professionele voorbereiding
 Uitstekend beoordeeld door klanten

Een DJ huren in Blaricum voor een geslaagd feest of onvergetelijke bruiloft

Wil je een DJ huren in Blaricum? Ben je op zoek naar de perfecte ervaren dj in Blaricum die precies de muziek draait die u wenst op uw (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum? Dan bent u bij huur je DJ precies aan het goede adres. Wij zijn een Goois bedrijf en Blaricum is onze thuishaven. U kent ons waarschijnlijk wel uit ‘t Vitus of van de kermis.

Onze ervaren allround DJ’s draaien van alles en voor iedereen; van lekkere ouderwetse Disco en Funk uit de 70’s, classics uit de 80’s tot top 40 en Dance hits van nu. Dansplezier voor jong en oud dus, zodat een volle dansvloer uw feest nog leuker maakt.

Plaatjes is één ding, maar u bent natuurlijk op zoek naar de DJ die de dansvloer op stelten zet en muziek kiest waar iedereen los op gaat. Dat is een vak en juist dat vak verstaan onze ervaren DJ’s.

Uw DJ bereidt uw feest in Blaricum secuur voor

Door de secure voorbereiding, het voorgesprek, de wensenlijst en onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een goed voorbereide DJ die zorgt voor een geweldig feest in Blaricum met een mooie en professionele lichtshow. U bent dus bij Huur je DJ absoluut aan het juiste DJ-adres. Van verjaardagsfeesten tot bruiloft en van bedrijfsfeest tot themafeesten, wij verzorgen uw complete feest en regelen alles tot in de puntjes.

Als Gooise DJ’s draaien we graag op jouw feest, bruiloft, verjaardag, jubileum of andere gelegenheid in Blaricum. Misschien wel in het Vitus, d’Ouwe Tak of bij Moeke Spijkstra.?

Door de jaren heen hebben we vele bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden tot een groot succes weten te maken, ook in Blaricum. Dat is niet alleen onze eigen mening, maar natuurlijk ook die van al onze klanten. Kijk naar de beoordelingen en oordeel zelf.

Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we helpen graag.

Neem vrijblijvend contact op met je DJ in Blaricum

Gooise DJ,  professionele voorbereiding

Met onze jarenlange ervaring op vele feesten in Blaricum en ‘t Gooi, kunnen we u helpen uw feest of evenement perfect voor te bereiden. Een voorgesprek en regelmatig telefonisch contact horen daar natuurlijk bij. Wanneer de datum voor uw feest in Blaricum vaststaat heeft u contact met onze eventspecialist en de DJ en bereiden we het feest tot in de puntjes voor. We doen meer dan alleen geluid en licht verzorgen. Samen bespreken we het draaiboek voor de avond. De spetterende entree van het bruidspaar bijvoorbeeld, de indeling van de avond, de muziekwensen, of we wel of geen verzoekjes draaien, weke muziek wel of juist niet. Welk sfeertje gaan we bouwen? U bepaalt!

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu