Een spetterend bruiloftsfeest vol mooie momenten 

Ervaren DJ’s
15 jaar ervaring
Uitstekende recensies
Gratis voorgesprek

 

 

Een Bruiloft DJ huren

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!. Jullie trouwdag is misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Jullie trouwdag moet dan ook uniek zijn. Je wilt niet iemand hebben die Spotify lijstjes draait, maat iemand die de sfeer tijdens het feest aanvoelt. Daarom willen jullie een DJ huren voor de avond van jullie leven die precies dat kan. Zijn jullie nog op zoek naar de meest geschikte en gespecialiseerde bruiloft DJ die luistert naar jullie voorkeuren en er samen met de gasten een feest van maakt om nooit te vergeten?

Bij huur je DJ heb je direct contact met een eventspecialst en de DJ zelf die op jullie bruiloft mag komen draaien. Zo kunnen jullie tijdens een vrijblijvend voorgesprekje precies de muziek voorkeuren overbrengen en samen de avond plannen. Zo weet de bruiloft DJ precies wat hem te doen staat en kan hij er een knallend succes van maken.  Onze bruiloft DJ’s zijn gespecialiseerd in bruiloften; deejays die het publiek goed aanvoelen en de dansvloer vol krijgen.Het goede gevoel moet er ook zijn. Wanneer we merken dat onze DJ’s die beschikbaar zijn totaal niet passen bij jullie stijl en muziekwensen dan zeggen we het ook.

Een degelijke voorbereiding, intake gesprekken waarin jullie je wensen kenbaar maken en zelfs een evaluatie. Het hoort er allemaal standaard bij bij ons. Dus bij ons boek je een DJ waarop jullie kunnen bouwen. Maar hoe vind je de beste DJ voor jullie trouwfeest? Laat je gevoel spreken. Stel de juiste vragen en zorg dat je een lekker gevoel hebt bij de DJ.

Op basis van de gesprekken die we voeren met het bruidspaar en de ceremoniemeester bijvoorbeeld vinden wij een DJ voor jullie bruiloft die qua stijl en inhoud perfect matched bij jullie en alles tot in de puntjes verzorgt. Al onze bruiloftsfeesten worden nog mooier door de gekleurde zuilen of de speciale lichtshow die geheel in stijl is.

Vragen? Stel ze gerust. Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem contact met ons op.

bruiloft-dj

Bij het voorgesprek wisten we direct dat het goed zat. De DJ snapte wat we in ons hoofd hadden. Dat maakte de keuze makkelijk en het was een superfeest.

gooise-dj-over-ons

Wij verzorgen graag jullie onvergetelijke bruiloftsfeest, met ervaren DJ, stijlvolle bruiloftslichtshow en geluid

prijzen al vanaf € 395,-

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Een bruiloft vieren doen wij zo!

Ervaren DJ's

Ons eigen team van DJ’s is een mix van ervaren professionals en jonge talenten,

Muziekkeuze op maat

Met de wensenlijst en voorgesprekken brengen we uw muziekwensen in kaart

Licht- en Geluidsshow

Onze DJ’s komen met een complete drive in show, inclusief een mooie lichtshow en LED verlichte DJ booth.

Voorgesprek en wensen

Iedere boeking wordt vooraf gegaan door een voorgesprek en daarna spreken we meermalen de wensenlijst door.

Het wordt de dag van jullie leven.

Een voorgesprek met de DJ en wensenlijst horen daar natuurlijk bij. 

Onze Bruiloft DJ show is inclusief

All inclusive prijs

Licht en geluid

Non-stop Show

Op- en afbouw

Reserve DJ

BTW

Menu