Klantbeoordelingen

Lees wat klanten over ons zeggen

Onze DJ’s. Wat anderen zeggen …

Tevreden feestvierders, bruiden, bruidegommen, jarigen en gasten, daar draait het om bij Huur je DJ. Onze DJ’s krijgen op onze site maar ook op onafhankelijke andere sites prima recensies.

We horen graag hoe we het gedaan hebben. We vragen daarom onze klanten altijd wat ze van het feest vonden. Wij vinden een evaluatie achteraf belangrijk. Om van te leren en om het volgende keer nog beter te doen.

Wat vond u van de DJ?  En wat vond u eventueel van de Saxofonist?  Lees hieronder wat anderen over ons zeggen. Positieve feedback is natuurlijk leuk. En als er dingen zijn die we beter moeten doen horen we dat graag natuurlijk.

U kunt zien hoe anderen ons beoordelen.

klantervaringen
klantervaring-gooise-dj

Klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Geweldig bruiloftsfeest

5,0 rating
juli 29, 2019

DJ Barry draaide op ons bruiloftsfeest en wij hebben een geweldige avond gehad. Er werd veel gedanst en de sfeer was top! Van te voren hebben we contact gehad met de DJ en besproken wat we wilden voor ons feest en hoe we het voor ons zagen, hier heeft DJ Barry goed mee geholpen en mee gedacht. Bedankt!

Stefany

Reactie van het Huur je DJ team

Heel erg graag gedaan. geweldig om op jullie bruiloft te mogen draaien. Dank je wel voor de gastvrijheid en gezelligheid! Tot een volgende keer.

Wauw wat een feest

5,0 rating
juli 9, 2019

Dj Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden! Prettig in contact en makkelijk afspraken mee te maken, komt met goede suggesties.

Ilona

Reactie van het Huur je DJ team

Dank je wel Illona, wat een leuk feest inderdaad. Dank je dat we mochten draaien en ongetwijfeld tot een volgende keer!

Topavond

5,0 rating
juni 24, 2019

DJ Barry draaide op ons ‘samen 100 jaar’-feestje. Barry draaide lekkere dansmuziek; van alles wat. Super. De sfeer zat er meteen goed in. Verzoeknummers konden worden ingediend, maar als die niet pasten bij de sfeer dan kregen de aanvragers dat vriendelijk te horen. Topavond gehad!

Stefn

Reactie van het Huur je DJ team

Knalfeest, geweldige locatie bij Nautiek in Amsterdam en wat een heerlijk publiek. Er werd vanaf de eerste minuut gedanst, Voor jullie maar ook voor DJ Rob en DJ Barry een feest om te mogen draaien. Dank jullie wel.

Top!

5,0 rating
mei 20, 2019


Goeie DJ weet er een super feest van te maken!

Sora

Reactie van het Huur je DJ team

Dank jullie wel, het was een heerlijk feest

Betrouwbaar & kwaliteit

5,0 rating
mei 14, 2019


Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt, en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! Hij bespreekt het feest netjes van te voren, en stemt zijn programma perfect af op wensen van de klant. Elk feest is geëindigd in een geweldig dans feest.
Ik kan DJ Barry aan iedereen aanraden!

Jan Poppema
4.7
4,7 rating
4.7 van 5 sterren (op basis van 24 recensies).
5 star75%
4 star21%
3 star4%
2 star0%
1 star0%
klantervaringen-dj
dj-huren
dj-klantervaringen
klantervaringen-huur-je-dj

De klik met de DJ was er meteen bij het eerste gesprek. Dat was heel fijn.

Zo zien onze DJ feestjes er uit

Gratis offerte
10/5
Koningsdag 2019 Geesteren

Super gezellige middag / avond gehad met dj barry. Zeer vriendelijk en goede improvisatie op het publiek. Al met al een geslaagd feestje.

Michiel
10/5
Bruiloft Bob. S.

Bruiloft Bob S. op 13 juli

Ik wil je bij deze bedanken voor een hele mooie dage en avond en de rol die jij daar bij hebt gehad. We vonden je toewijding en enthousiasme geweldig. Er waren meerdere gasten die je een geweldige dj vonden. Er zullen er wel een aantal tussen zitten die op niet al te lange termijn zelf een bruiloft hebben, iemand kennen die een bruiloft heeft of een amder mooi feestje hebben. Ik zal je dan zeker promoten/naar voren schuiven door jouw nummer en/of mailadres te geven.

We hebben mooie foto’s gehad, ook van het feest.  Nogmaals dank! Gr Bob, bruiloft te Langerlust op 13 juli🤘😄

Beoordeling
5 sterren
★★★★★

10/5
Bruiloft Arneda en Nelson
Door Arneda en Nelson op 08/08/2018
1 2 3 4 5
8.3/5
Een onvergetelijke avond

Wij hebben een heerlijke bruiloft gehad, wat een feest! goede DJ, lekkere muziek. Een paar keer contact gehad met de DJ vooraf. Dat was erg prettig en gaf ons een goed gevoel en op de avond zelf werd onze muziek gedraaid en ook verzoekjes waren te horen.

Leuke lichtshow en mooie DJ booth. DJ was erg aardig en benaderbaar. Samenwerking met ceremoniemeester was uitstekend. Dank jullie wel.

8.3/5
Een fantastisch feest, ook dankzij de DJ

Heerlijke bruiloft gehad, goede DJ, lekkere muziek. Het was een topdag, we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Alles was geregeld. De gasten hebben lekker gedanst en vonden de DJ er een feestje van maken.

10/5
De avond was te kort

We vonden jullie op internet en het gesprek vooraf was fijn! Behulpzaam en ze nemen echt de tijd om je feest goed voor te bespreken! We hadden een leuke DJ, echt een aardige vent en hij speelde super in op onze wensen en het moment en sfeer op het feest! Hartstikke bedankt dat jullie ons feest nog meer onvergetelijk hebben gemaakt. Nog steeds last van onze voeten. Geen moment gezeten !

Bruiloftsfeest van Mandy en Michael

9/5
Verjaardagsfeest 50!!!

Afgelopen maart werd ik 50 jaar en dat is uitgebreid gevierd. De leuke locatie, 70 gasten en DJ Barry hebben mijn feestje helemaal compleet gemaakt !!

DJ Barry is een allround DJ. Van te voren wat muziek genres besproken. Tijdens het feest speelde hij goed in op de wensen. De dansvloer was de hele avond gevuld. Kortom, een geslaagd dansfeest 💃🕺🎉🎉!!

Een mooie herinnering.

Wendy

 

9.3/5
Een top avond en bedrijfsfeest

Jullie hebben op ons bedrijfsfeest gedraaid. Een fantastische avond verzorgd door geweldige muziek. Het voorgesprek op kantoor was ook zeer duidelijk en fijn. Goed voorbereid allemaal. DJ Barry heeft volledig op onze wensen ingespeeld. Een top avond ! Ik kan Dj Barry en Huur je DJ zeker aanraden voor feesten & Partijen met zijn brede muziekstijl en kennis komt het helemaal goed ! SUPER dat is het juiste woord.

Nathalie Legger
Eni International

10/5
Een fantastisch feest!

Super dj! Onze bruiloft was zeer geslaagd. De dansvloer was prima gevuld, de hele avond. Hit na hit kwam voorbij en ook de verzoekjes werden gedraaid. De gasten vonden de DJ geweldig. We genieten nog na. Dank jullie wel voor een mooie avond

10/5
Jullie zijn toppers

De DJ heeft onze avondgasten geweldig ontvangen omdat wij nog aan tafel zaten te genieten van het dessert! De gasten werden direct al genetertained.  En wauw wat en knalfeest! De DJ speelde prima in op hoe de mensen reageerde op de muziek en heeft de vloer flink laten schudden! Van hardstyle tot spaans. Was erg gezellig met de gasten en draaide lekkere nummers!

Bruiloftsfeest van B. en M. op 8 januari 2018

8.3/5
Een geweldige avond

We hebben afgelopen zaterdag een geweldige avond gehad mede door de hele gezellige DJ en fantastische muziek.

Goede keuze om voor jullie te kiezen. Ook de voorbereiding was prima. Dank jullie wel.

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu