Wij brengen de zonnigste klanken mee naar de Beach Party

Jouw spetterende zomerse feest

Zomerse klanken, heerlijke muziek, cocktails en vrolijke mensen. Naast alle grote zomerhits natuurlijk echte salsa en merengue muziek en voor de liefhebbers zal onze Beachparty DJ ook wat minder tropische, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90, de huidige top 40, Nederlandstalig, commerciële dance en wat u maar horen wilt aan vrolijke klanken.

Dit themafeest is een absolute topper voor bedrijfsfeesten, strandtenten, feesttenten en horecagelegenheden. Ons Beach themafeest is inclusief een geweldige geluidinstallatie, een uitgebreide lichtshow met LED spots, LED zuilen en rook-en bellenblaasmachine.
Haal je Hawaii shirts maar lekker uit de kast en dans mee.

Wij organiseren uw Beach Party indoor of outdoor tot in de puntjes. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan.

Onze Event Managers staan voor je klaar

Onze Event-Managers helpen je graag om er een onvergetelijk bedrijfsfeest van te maken. Neem vrijblijvend contact op voor advies en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen om het meeste uit je budget te halen en een personeelsfeest te organiseren waar iedereen van zal genieten. Van de oude garde tot de stagiaires en van de directie tot de afdeling Sales.

Lees onze klantervaringen

4,7 uit 5  45-out-of-5-stars 

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest?
Ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte!

Dj huren in 2 simpele stappen?

Vrijblijvend en zo geregeld! Vandaag nog een offerte in huis

Menu